Valóra vált álom

2018. február 20. 06:50 | Szendi Rita

Egy nehéz körülmények között élő kamasz fiú álma vált valóra hétfő délután. Levente ugyanis hónapok óta gyűjtött egy mobiltelefonra, amit karácsonyra szeretett volna megkapni. A zsebpénz azonban nem gyűlt össze az ünnepekre, az egyedülálló édesapa pedig nem tudott ekkora ajándékot venni a fiának. A fiú édesapja a Békéscsabai Városi Polgárőrség önkéntese. A polgárőrség cipősdoboz akcióján értesült a kamasz fiú álmáról dr. Ferenczi Attila, aki, amikor megtudta, hogy nem teljesült a karácsonyi álom, eldöntötte, hogy ő maga teljesíti azt.

– Jó segíteni, főleg ha egy gyermekről van szó. Leventét a polgárőrség karácsonyi cipősdoboz akcióján ismertem meg, ott hallottam arról, hogy minden vágya egy mobiltelefon. Később, mikor megtudtam, hogy Levente nem kapta meg a telefont karácsonyra, úgy döntöttem, hogy én magam veszem meg, emellé egy éves előfizetést és mobilinternetet is ajándékoztam neki – mondta el dr. Ferenczi Attila.

Leventének van még két testvére is. A Békéscsabai Városi Polgárőrség jóvoltából ők sem maradtak ajándék nélkül, ugyanis ruhákat, tartós élelmiszert és csokoládét kaptak a gyerekek.

További programok »

Itthon

Születés interaktív kiállítás – sejttől az újszülöttiállapotig

A Csabai Garabonciás Napok részeként rendezte meg az AE Egyesület a Születés című interaktív kiállítást. A tárlat a Csabagyöngye Kulturális Központban látható október 2-án és 3-án. A tárlat a fogantatástól a szülésen át a csecsemő gondozásáig nyújt érdekes információkat. A résztvevők azt is kipróbálhatják milyen érzés várandósnak lenni.
12:12
FEL