Útlezárás a csapadék- és belvízelvezető hálózat fejlesztése miatt

2018. április 3. 13:23 | Bugyi Diána

A „Békéscsaba csapadék és belvízhálózat fejlesztése” című projekt megvalósításához tartozóan forgalomterelésekre és korlátozásokra kerül sor.

A kivitelezési ütemterv szerint a Bethlen utcai zárt csapadékcsatorna megvalósítása a Bánát, a Csányi és a Corvin utca közötti szakaszán megvalósuló átvezetés megépítésével kezdődik. A munkálatok várhatóan 2018. április 6. és április 27. között zajlanak.

Ezen időszak alatt az adott szakaszon az autóbusz-forgalom zavartalan biztosítása mellett a gépjárműforgalom elterelésére kell számítani.

A kivitelezők ezúton is arra kérik a közlekedőket, hogy vezessenek óvatosabban, vegyék figyelembe a kihelyezett közúti táblák utasításait és legyenek türelmesebbek.

A beruházással kapcsolatban több fórumon is érkezhetnek a bejelentések, a kérdések és az észrevételek. E-mailben a bcsvarosfejlesztes@bekescsaba.hu címre, illetve postán vagy személyesen a Békéscsabai Városfejlesztési Kft.-nek (5600 Békéscsaba, Szent István tér 10. sz., 1. emelet 2/A. iroda) küldhetők. Levélben tett bejelentés esetén fontos az értesítési cím pontos megjelölése.

 

A területeken dolgozó felelős kivitelező:

BÓLEM Építőipari Kft.

székhely: 5600 Békéscsaba, Őszi utca 3.

A helyszíni munkák felelős vezetője: Nagy László, építésvezető.

(Tel.: +36 30/686-8816, Személyesen elérhető: 5600 Békéscsaba, Őszi utca 3., valamint kivitelezés helyszíne)

 

 

A projekt a Széchenyi 2020 programban valósul meg.

A projekt azonosítószáma: TOP-6.3.3-16-BC1-2017-00001

 

További programok »

Önkormányzati hírek

Opauszki Zoltán: A fás szárú növények védelme még nagyobb hangsúlyt kap Csabán

Opauszki Zoltán, Békéscsaba környezetvédelmi tanácsnoka még múlt év szeptemberében kezdeményezte önkormányzati rendelet megalkotását a fás szárú növények védelméről, és a területek biológiai aktivitásértékének fenntartásáról. A szakmai és társadalmi egyeztetések után, Békéscsaba közgyűlése a legutóbbi ülésén fogadta el a rendeletet, amelyről az ötletgazdát kérdeztük.
2022. szeptember 26. 10:10
FEL