Útlezárás a csapadék- és belvízelvezető hálózat fejlesztése miatt

2018. április 3. 13:23 | Bugyi Diána

A „Békéscsaba csapadék és belvízhálózat fejlesztése” című projekt megvalósításához tartozóan forgalomterelésekre és korlátozásokra kerül sor.

A kivitelezési ütemterv szerint a Bethlen utcai zárt csapadékcsatorna megvalósítása a Bánát, a Csányi és a Corvin utca közötti szakaszán megvalósuló átvezetés megépítésével kezdődik. A munkálatok várhatóan 2018. április 6. és április 27. között zajlanak.

Ezen időszak alatt az adott szakaszon az autóbusz-forgalom zavartalan biztosítása mellett a gépjárműforgalom elterelésére kell számítani.

A kivitelezők ezúton is arra kérik a közlekedőket, hogy vezessenek óvatosabban, vegyék figyelembe a kihelyezett közúti táblák utasításait és legyenek türelmesebbek.

A beruházással kapcsolatban több fórumon is érkezhetnek a bejelentések, a kérdések és az észrevételek. E-mailben a bcsvarosfejlesztes@bekescsaba.hu címre, illetve postán vagy személyesen a Békéscsabai Városfejlesztési Kft.-nek (5600 Békéscsaba, Szent István tér 10. sz., 1. emelet 2/A. iroda) küldhetők. Levélben tett bejelentés esetén fontos az értesítési cím pontos megjelölése.

 

A területeken dolgozó felelős kivitelező:

BÓLEM Építőipari Kft.

székhely: 5600 Békéscsaba, Őszi utca 3.

A helyszíni munkák felelős vezetője: Nagy László, építésvezető.

(Tel.: +36 30/686-8816, Személyesen elérhető: 5600 Békéscsaba, Őszi utca 3., valamint kivitelezés helyszíne)

 

 

A projekt a Széchenyi 2020 programban valósul meg.

A projekt azonosítószáma: TOP-6.3.3-16-BC1-2017-00001

 

További programok »

Fejlesztéspolitika

Wenckheim turista- és kerékpárút kialakítása

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Wenckheim turista- és kerékpárút kialakítása tárgyú projekt keretében a kerékpárforgalmi létesítmények kivitelezési munkái 2020 augusztusában megkezdődtek, majd több ütemben további szakaszokkal bővültek.
2021. október 17. 10:15
FEL