Újabb nyertes pályázatok Békés megyében

2018. július 12. 08:43 | behir

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Programnak köszönhetően (TOP) újabb, több mint 258 millió forint értékben 3 Békés megyei projektről hozott támogató döntést az Irányító hatóság – tájékoztatott Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke.

Jelen döntés értelmében a TOP-1.1.2-16 Inkubátorházak fejlesztése
BMKP Békés Megyei Kitörési Pont Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság nyert 140 millió forintot, a TOP-1.4.1-16 A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével (ovi-bölcsi) Geszt Község Önkormányzata nyert 69,1 millió forintot, a Békési Református Egyházközség nyert 49.234.901 forintot.

A Magyar Államkincstár mielőbb felveszi a kapcsolatot a kedvezményezettekkel a támogatói szerződések megkötése érdekében, a közös cél, hogy mielőbb aláírt szerződése legyen minden nyertes pályázónak, ezután indulhat a pályázatok megvalósítása.

 

Forrás: Békés Megyei Önkormányzat

További programok »

Fejlesztéspolitika

Letették a békéscsabai napelempark alapkövét

Csütörtökön ünnepélyes keretek között tették le a Smart Grid rendszer I. ütemének részeként a békéscsabai napelempark alapkövét a Vívócsarnok mellett. A Modern Városok Program segítségével a megyeszékhelyen komplex energetikai rendszer épül, amelynek célja a fenntarthatóság és az energiahatékonyság. A projekt 3,6 milliárd forintba kerül.
2020. szeptember 17. 16:36
FEL