Forgalomkorlátozás és útlezárás a Franklin utcában

2018. június 12. 16:20 | behir

A kiviteli munkák előrehaladásával Békéscsabán, a Franklin utcában 2018. június 18-tól várhatóan 2018. augusztus közepéig forgalomkorlátozásra kerül sor.

A kisfeszültségű és a közvilágítási oszlopok áthelyezése után megkezdődik az út szélesítése a páratlan számozású oldalon. A 8 méterre kiszélesített útburkolat két szélén irányhelyes zárt kerékpársáv kerül kijelölésre. A Varsányi Irén – Szepesi utcáknál gyalogos- és kerékpáros átvezetés, a Mokos József -  Bessenyei utcáknál gyalogos átkelőhely létesül.

A Franklin utcában a Pataky László utcától a Varsányi Irén utcáig az útépítési munkák helyi részleges forgalomkorlátozás, időszakos félpályás útlezárás, sebesség korlátozás mellett folytatódnak.

Az építési anyagok beszállítása miatt a tehergépjármű forgalom megnövekedhet. Kivitelező folyamatosan tájékoztatja az érintett ingatlantulajdonosokat a tervezett beavatkozásokról.

 

A területeken dolgozó felelős kivitelező:

Galéria Invest Kft.

Székhely: 5600 Békéscsaba, Irányi u. 2. I/5.

 

Kérjük az erre közlekedőket, vezessenek óvatosabban, vegyék figyelembe a kihelyezett közúti táblák utasításait, legyenek türelmesebbek.

A beruházási projekttel kapcsolatos bejelentések, kérdések, észrevételek e-mailben a bcsvarosfejlesztes@bcsvarosfejlesztes.hu címre, illetve postán, személyesen a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Szent István  tér 10. sz., 1. emelet 2/A. iroda küldhetők. (Levélben tett bejelentés esetén ne maradjon el az értesítési cím pontos megjelölése.)

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

 

A projekt címe: „Fenntartható városi közlekedésfejlesztés megvalósítása Békéscsabán a Körte sor - Gyulai úti, a Berényi úti és a Pataky László - Franklin utcai kerékpárforgalmi létesítmény létrehozásával”

A projekt azonosítószáma: TOP-6.4.1-15-BC1-2016-00001

További programok »

Önkormányzati hírek

Opauszki Zoltán: A megújuló energiák intenzívebb használata lehet a megoldás

Az energiapiacokon az utóbbi években drámai változások mentek végbe, az energiapiaci környezet kiszámíthatatlanná vált, az energia ára a többszörösére emelkedett. A földgáz- és villamos-energiaszámlák kifizetése jelentős terhet jelent, nem csak a családoknak, hanem az önkormányzatoknak, Békéscsabának is.
2022. szeptember 24. 12:30
FEL