Újrafestették a Penza-lakótelepen a KRESZ-park útburkolati jeleit

2021. március 7. 10:38 | Mikóczy Erika

Igen népszerű Békéscsabán, a Penza-lakótelepen található KRESZ-park a kisgyermekes családok körében. Sok gyermek itt ismerkedik a szülők vagy az óvodapedagógusok segítségével az alapvető közlekedési szabályokkal, ezért szinte mindig látni a KRESZ-parkban, óvó tekintetetek mellett kerékpározó gyerekeket.

Éppen a nagy népszerűség miatt az útburkolati jelek már kissé megkoptak, azonban a napokban jó hírt közölt dr. Szigeti Béla, aki a körzet önkormányzati képviselője, valamint az ifjúsági és sportbizottság elnöke (a Hajrá Békéscsaba Egyesület színeiben).
 
A Penza-lakótelepi KRESZ-park útburkolati jeleit a Békéscsabai Városgazdálkodási Kft. dolgozói újrafestették, így a gyerekek ismét teljes biztonsággal gyakorolhatnak a közlekedési táblákkal és jól látható felfestésekkel ellátott parkban – mivel március 8-a és 22-e között a járványhelyzet miatt az óvodák is zárva tartanak, egyelőre szülői segítséggel.  

Galéria

További programok »

Itthon

Területi adományosztási referensek segítik a nehéz sorsú családokat

A Megújuló Békés Megyéért Egyesület 2020 óta Segítő jobb civilektől civileknek néven egy civil összefogás útján igyekszik enyhíteni a COVID-19 járvány okozta társadalmi és gazdasági veszteségeket, a nehéz sorsú családok helyzetének könnyítésével. Cikkünkben Matuz Ádám Krisztián az egyesület elnöke számolt be arról, hogy két embert neveztek ki területi adományosztási referensnek.
2021. július 28. 19:04
FEL