Újabb szintre emelte együttműködését a Békéscsabai Médiacentrum és a BRSE

2020. november 26. 13:10 | Papp Ádám Sándor

Újabb szintre emelte immár több, mint ötéves együttműködését a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület és a Békéscsabai Médiacentrum Kft. A felek csütörtökön írták alá az újabb egyezséget, amely szerint a médiacentrum felületein élőben követhetik a nézők az ötszörös magyar bajnok BRSE mérkőzéseit.

A Békéscsabai Médiacentrum Kft., illetve a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület már 2015. november 20-ai indulása óta partnerségben áll – ismertette a médiacentrum ügyvezetője. Diós Zsolt hangsúlyozta, hogy az évek során igyekeztek minőségi tartalommal kiszolgálni Magyarország legsikeresebb női röplabda sportegyesületét.

– Megerősítettük az eddigi közös munkát. A továbbiakban ugyanúgy vállaljuk azt, hogy népszerűsítjük a sportágat és az egyesületet egyaránt. Be fogunk számolni minden eredményről, igyekszünk magazinműsorainkban egyre szélesebb körben bemutatni a játékot, a játékosokat, edzőket, vezetőket – fogalmazott Diós Zsolt, a Békéscsabai Médiacentrum Kft. ügyvezetője.

A felek közötti együttműködés új szintre lép, hiszen a Békéscsabai Médiacentrum Kft. saját felületein élőben közvetíti az ötszörös magyar bajnok BRSE mérkőzéseit. Az első élő közvetítés a behir.hu YouTube és Facebook oldalán, valamint a 7.TV-ben szombaton lesz látható 18 órától, amikor a csabai lányok idei első hazai mérkőzésükön az MTK Budapest gárdáját fogadják a Békéscsabai Röplabda Akadémián.

– Sajátos a jelenlegi helyzet a koronavírus-járvány miatt. Felértékelődött a kommunikáció szerepe. Éppen ezért számos újítással készülünk, amelyben partner a Békéscsabai Médiacentrum Kft. is. Szeretném bejelenteni, hogy a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület minden hazai mérkőzését a médiacentrum közvetíti. Hatalmas az igény a szurkolók részéről, jól rajtolt a csapat és rengetegen lennének a mérkőzéseken, de miután nem tudják szurkolóink személyesen élvezni a találkozókat, ezért a tévé képernyője előtt igyekszünk kárpótolni őket – emelte ki Baran Ádám, a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület elnöke. A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület 2016 óta röplabda magazinnal rendelkezik a 7.TV-n, amely kéthetente jelentkezik friss tartalommal. A lassan 100 adást számláló BRSE TV jövő márciusban ünnepli majd fél évtizedes születésnapját. 

 

Sport

Röplabda: újra pályán a csabai utánpótlás

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének döntése értelmében január 16-ától újra indítják a pandémia miatt szüneteltetett utánpótlás-bajnokságokat. Múlt hétvégén még csak három mérkőzést játszottak le, most pedig két nap alatt 140 találkozót rendeznek meg különböző korosztályokban.
2021. január 22. 18:51
FEL