Újabb hat sportágat lehetett kipróbálni a Szent István téren

A hét elején színes sportkavalkád fogadta a főtérre kilátogatókat, ugyanis hat egyesület mutatkozott be az idén ötödik alkalommal megrendezett Sporthétfő-programsorozaton Békéscsabán. Ez alkalommal a Békéscsabai Atlétikai Club, a Torna Club Békéscsaba, a Békéscsabai MÁV SE, a Békéscsabai Szabadidő Lovas Klub, a Békéscsabai Darts Sportegyesület és a Tréning Center SE volt jelen az eseményen.

 

 

 

Bagi Árpád, az Atlétikai Club edzője az érdeklődőknek azt mesélte, hogy a rúdugrás az egyik legnehezebb mozgásforma. Ezt az összetett sportágat az ügyes, gyors és bátor gyermekeknek ajánlják.

Fóri Márta, a Torna Club elnöke természetesen a tornasportot népszerűsítette, elmondta, hogy a lehető legfiatalabb korban el kell kezdeni, mivel nagy rugalmasságot, lazaságot igényel. Az egyesületnél már 4-5 éves kortól várják a kislányok jelentkezését.

 

A rendezvény a nyár 10 hétfői napjain, június 18-a és augusztus 27-e között vonultatja fel a város 46 sportklubját, melyek 37 különböző sportágat mutatnak be az érdeklődőknek.

 

 

A következő Sporthétfőt július 9-én tartják, ahol  a Békéscsabai Darts Sportegyesület, a Túrázz Velem Turista Egyesület, a Fenntartható Térségért Alapítvány-FETA CYCLING TEAM, a Mezőmegyer Sportjáért Egyesület, a FIT SC Egyesület, valamint a Tréning Center SE várja az érdeklődőket délután 16-órától 18.30-ig.

 

Megosztás:

Címke: , , , , , , ,