Sikeresen zárult az idei sporthétfő programsorozat

2018. augusztus 28. 16:02 | Kovács Andrea

Békéscsaba 46 sportklubja 37 különböző sportágban mutatkozott be az idei Sporthétfő programsorozaton. A Békéscsaba főterén 2 és fél hónapon keresztül hétfőként megtartott rendezvényen alkalom nyílt arra is, hogy bárki kipróbálhassa a különböző mozgásformákat.

 

 

Az idei utolsó Sporthétfőn jelen volt a több Európa-bajnok versenyzővel is rendelkező Alföldi Vívóakadémia. A sportot a legkisebbek is kipróbálhatták. A  Csabai Farkasok Jégkorong Egyesület már jégkorong szimulátorral készült a főtérre, amelyet bárki kipróbálhatott.

 

Sporthétfő Békéscsabán. Fotó: Kugyelka Attil

 

Az egyik leglátványosabb program a gyerek és felnőtt focisták közös játéka volt. A Békéscsaba Előre 1912 NB II-es és megye első osztályú játékosaival együtt rúghatták a labdát az utánpótlás bázist jelentő apró futballrajongók is.

 

Sporthétfő Békéscsabán. Fotó: Kugyelka Attila

 

Az idei Sporthétfőkön június 18. és augusztus 27. között 10 alkalommal volt lehetőség a közös sportolásra, új sportágak kipróbálására – mondta el a közgyűlés Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottságának elnöke.

– Több olyan visszajelzés érkezett, miszerint igenis vannak olyan fiatalok, akik ki szeretnék magukat próbálni a különböző sportágakban, és ezt itt megtehették. Úgy gondolom, hogy nagyon sikeres nyarat zártunk a Sporthétfőkkel – fogalmazott Bíró Csaba.

Az immár ötödik alkalommal megrendezett programsorozaton idén 37 különböző sportágban a város 46 sportklubja mutatkozott be.

További programok »

FEL