Új helyszínen várja ügyfeleit a Budapest Bank Békéscsabán

A Budapest Bank december 5-én ünnepélyes keretek között adta át új békéscsabai fiókját. Harmincéves fennállásának évében a bankfiók a Munkácsy utca 3. szám alatti Európa Házból nagyobb, komfortosabb helyiségbe költözött az Andrássy út 18. szám alá.

Az új bankfiók tágasabb ügyféltérrel, barátságos hangulatú, modern belső kialakítással, diszkrétebb ügyintézést biztosító ügyfélpultokkal várja meglévő és leendő ügyfeleit a korábbinál frekventáltabb, még könnyebben megközelíthető helyszínen. Az új bankfiók akadálymentesen megközelíthető, valamint akadálymentes mellékhelyiséggel és pelenkázóval is felszerelt. A bank ügyfelei egy helyen megtalálják a lakossági, kisvállalkozói, valamint vállalati ügyfeleknek kínált valamennyi banki szolgáltatást, valamint a bank saját termékei mellett állami és európai uniós támogatott források is elérhetőek.

–A városnak sok évre visszanyúló szoros kapcsolata van a Budapest Bankkal. Ez a pénzintézet nagyon komoly szerepet tölt be a lakossági és a vállalati szolgáltatások terén. Emellett a bankműveleti központja több mint 700 munkavállalójával rendkívül komoly cég itt Békéscsabán. Úgy gondoltam, hogy egy ilyen a város életében is jelentős szerepet betöltő pénzintézet fejlesztésének átadásakor ott a helyem, és a személyes jelenlétemmel szerettem volna kifejezni, hogy számítunk a Budapest Bankra a jövőben is – mondta el Szarvas Péter. Békéscsaba polgármestere hozzátette: a gazdasági jelentősége mellett ez a pénzintézet a város civil és sportéletében, valamint a helyi jótékonysági akciókban is jelen van, ami fontos a város számára.

–A Budapest Bank a negyedik legnagyobb lakossági ügyfélkörrel és fiókhálózattal rendelkező univerzális nagybank. Noha a digitalizáció hatása kétségtelenül erős — ezen a téren a bankunk is számos újdonsággal jelentkezett az elmúlt évben –, azonban a közeljövőben továbbra is a fiók marad a legfontosabb ügyfélkiszolgálási csatorna. A kor kihívásai szerint a fiókjaink is folyamatos átalakuláson mennek keresztül, így nálunk ügyfeleink várakozás közben ingyen wifi hozzáférést élvezhetnek, és a kihelyezett tabletet is használhatják banki ügyintézésre – hangsúlyozta Fatér Gyula, a Budapest Bank lakossági üzletágvezetője.

–Büszke vagyok arra, hogy jelenlegi munkatársaim közül többen érkezésem óta velem „egy hajóban eveznek”, és hogy a csapatunk az évek során folyamatosan bővülhetett. Meggyőződésem, hogy a Budapest Bank helyi sikereinek fontos tényezője mind fióki csapatunk állandósága, mind szakértelme, amelyek erősítik ügyfeleink belénk vetett bizalmát – emelte ki Bertalan Zsolt fiókvezető köszöntő beszédében, aki 2011 tavasza óta vezeti a Budapest Bank békéscsabai bankfiókját

A békéscsabai bankfiók négy fővel kezdte meg működését harminc évvel ezelőtt, létszáma mára tizennyolc főre nőtt, és a költözés nyomán további egy fővel bővülhet a bankfiók csapata. Békéscsaba kiemelt fontosságú a bank számára, itt működik 800 fős bankműveleti központja is.

(x)

Megosztás:

Címke: , , , ,