Traktor ütött el kerékpárost Békéscsabán

2022. június 27. 11:10 | behir.hu

Könnyű sérüléses baleset Békéscsabán, őrizetbe vétel Gyulán

Békéscsabán, a Corvin utca és a Bánát utca kereszteződésében vasárnap 19 óra körül egy traktorral közlekedő férfi érintőleges nekiütközött egy kerékpárosnak, aki elesett és könnyebben megsérült.

Gyulán, a Nagyváradi úton 2022. június 26-án 14 óra 45 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a 48 éves férfinak nincsen vezetői engedélye. A férfit a Gyulai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett a helyszínen történt szonda alkoholfogyasztást jelzett nála és a további mérések is megerősítették azt, hogy az autós ittasan vezettet. Ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást is indítottak ellene.

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Csak úgy dőltek az egyéni csúcsok a vásárhelyi Gyarmati Kupán

Tizedik alkalommal rendezte meg hétvégén a Hód-Fürdő Kft. a Gyarmati Kupa nemzetközi úszóversenyt a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszodában. A kétnapos eseményre harminc klub delegálta felnőtt és utánpótláskorú sportolóját, megyénkből mind a hét egyesület képviseltette magát.
19:31
FEL