Szezon előtti betekintés- nyilvános edzést tartott a BRSE

2017. október 12. 17:48 | Szabó Rita

Óriási érdeklődés övezte a BRSE nyilvános edzését szerda este. Egy új kezdeményezés révén a röplabda klub vezetősége próbálta bevonni a szurkolókat, hogy megismerhessék az új csapatfelállást, a szombati bajnoki rajt előtt.

Dobszótól volt hangos Békéscsabán a sportcsarnok. A Linamar-Békéscsabai Röplabda SE szurkolóinak egyedülálló élményben lehetett részük október 11-én. Az este folyamán ugyanis a drukkerek számára nyilvános edzést tartott a BRSE. Lenkefi Tibor a csapat egyik szurkolója elmondta, hogy pozitívan fogadták az új kezdeményezést.

-Igen tetszik a kezdeményezés, illetve én személyesen is részt vettem egy találkozón a BRSE vezetésével pár fanatics társammal együtt. Igazándiból egy ötletelés indult a dolog, hogy nyilvános edzést tartsanak. Úgy gondoltuk, hogy ez egy nagyon jó dolog lenne arra is, hogy az új csapatot bemutassák, megismerjék a szurkolók is, így már a bajnokság előtt közelebb kerülhetnek a csapathoz.

A klub életében eddig még nem volt ilyen, hogy a drukkerek teljes körű betekintést nyerjenek az edzés folyamatába. Az új ötletet a szurkolókkal közösen vitatta meg a csapat vezetősége -tudtuk meg Baran Ádámtól a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE elnökétől.

-Való igaz, hogy a klub történetében még nem volt soha nyilvános edzés. Több szurkolói ankéton túl voltunk már akkor, mikor eldöntöttük azt, hogy a szombati szezon kezdete előtt be invitáljuk a szurkolókat, hogy nézzenek bele hogyan is zajlik egy edzés, ismerjék meg az új csapatot és az új tagokat és szokják a lányok is, azt a hangulatot , ami majd bajnoki mérkőzéseken vár majd rájuk.

Dobi Edina a csapat egyik új játékosa, a sportoló elmondta: már most otthon érzi magát a csapatban.

-Még nagyon friss ez nekem, nem régóta vagyok itt, de igazából én otthon érzem magam és úgy gondolom, hogy a csapat egységünk is kiváló. Szerintem könnyű a beilleszkedés mind a külföldieknek, mind az én részemről, mint újként. Úgyhogy eddig minden szuper.

A bajnoki szezon nyitányként szombaton a Gödöllő ellen lép pályára a békéscsabai röplabdás gárda.

 

 

További programok »

Sport

Óriási bravúr! Az Előre NKSE idegenben győzte le az El-ben szereplő Siófokot

A 6. helyezett Siófok otthonában folytatta a női kézilabda NB I küzdelmeit a 12 fordulót követően utolsó előtti pozíciót elfoglaló Békéscsabai Előre NKSE kedden. A viharsarki együttes óriásit ment, hiszen a Mosonmagyaróvár ellen aratott siker után, immáron másodjára győzött le egy Európa-ligában szereplő együttest, ráadásul ez volt az első idegenbeli diadala ebben az első osztályú szezonban.
2023. január 31. 20:09
FEL