A BRSE szurkolói edzésen is meccshangulatot varázsoltak

2018. március 26. 19:00 | Papp Ádám Sándor

Nem mindennapi edzése volt a békéscsabai röplabdásoknak pénteken. Az elveszített Magyar Kupadöntő után a csapat szurkolótábora úgy döntött, hogy ismét megmutatja, hogy nem csak a győzelmek, hanem a vereségek után is lehet rájuk számítani.

Szokásos technikai edzésnek indult a BRSE pénteki tréningje. A csapat tagjai nem is sejtették, hogy pillanatokon belül milyen meglepetés éri őket. A városi sportcsarnok egyik bejáratánál közel 100 szimpatizáns várt arra, hogy kedvencének szurkoljon még edzés közben is. A szurkolók hirtelen, óriási hangerővel buzdították a csapatot, majd benépesítették az addig üres lelátót.

A játékosok meglepődtek, majd mosollyal az arcukon köszönték meg a csabai szurkolók jelenlétét. Lenkefi Tibor, a BRSE Fanatic egyik tagja elmondta: fontos, hogy a szurkolók ne csak akkor álljanak a csapat mögött, amikor sikert- sikerre halmoznak, hanem akkor is, amikor nem úgy megy a játék, mint általában.

-Én is aktívan sportoltam 32 évig és tudom milyen győzni, veszíteni és tudom, hogy ilyenkor olyan lelkiállapotba kerülnek az emberek – nem csak egyéni sportágban, hanem csapatként is – amikor jól esik egy kis plusz - emelte ki Lenkefi Tibor.

A csabai lányok csapatkapitánya kiemelte, hogy az elveszített Kupadöntő és az edzőváltás után ez az akció jelentős löketet adhat a bajnokság hátralévő részébe.

-Ez egy nagyon megható momentum volt mindenki részéről, úgy gondolom. Nagyon meglepődtünk, eddig is tudtuk, hogy fantasztikus szurkolótáborunk van, de az ilyen nehéz időkben – amikor egy edzőváltás különböző érzelmeket tud kihozni egy csapatból – nagyon jó azt érezni, hogy ennyien vannak mögöttünk és támogatnak minket jóban, rosszban - fogalmazott Dobi Edina.

 Dobi Edináék hazai pályán a Jászberény csapatát fogadják vasárnap, a Magyar Bajnokság rájátszásának elődöntőjében.

 

 

További programok »

FEL