Szeretlek zöld turmix, mert te is szeretsz engem

2024. június 15. 07:21 | Csiffáry Zsuzsanna

Sajnos vannak olyanok, akik gyakorlatilag folyamatosan szenvednek a haspuffadástól. Ennek oka számos probléma lehet, és gyakran a kiváltó ok megtalálása a probléma megoldásában is segítségünkre van. Alább egy béltisztásra és a szervezet feltöltésére alkalmas megoldási lehetőséget vetünk fel. Mindenképpen az a cél, hogy az emésztőrendszerünk megfelelően működjön, amit néhány zöldséggel is segíthetünk.

A puffadás jól lehet esztétikailag sem kellemes látvány, de az érzése annál még kényelmetlenebb. Most egy olyan zöld turmix receptet ajánlunk, amelyet e cikk írója is rendszeresen elkészít, és a tapasztalat azt mutatja, hogy a hatása három nap után már érezhető.

Nagyon fontos a türelem, a rendszeresség és a kitartás is. Ha az eredményeket el is érjük, ne hagyjunk fel e zöld lé ivásával. 

Szeretlek zöld turmix

Hozzávalók:

- egy nagy marék friss petrezselyem

- 1 szárzeller

- fél kígyóuborka

- 1 teáskanál reszelt gyömbér

- víz

A hozzávalókat alaposan turmixoljuk le tetszőleges vízmennyiséggel. Reggel, illetve napközben fogyasszuk, és igyunk mellé sok vizet. Akinek a zöld turmix "túl zöldnek" mutatkozik, lehet dúsítani és finomítani almával és banánnal. Valamint a zöldeket lehet váltogatni spenóttal, brokkolival is.

További programok »

FEL