Széllel szemben – olvasónk írása

Több mint négyszázan csatlakoztak a megye futás utolsó előtti napján.

Több mint négyszázan csatlakoztak a megye futás utolsó előtti napján.

Reggel két autóval indultunk Orosházára. Tóth László kipihenten és vidáman indult útnak. Mi pedig követtük Őt ma is rendületlenül. Sajnos a szél ma sem akart minket elhagyni, viszont jó meleg idő volt. Ma is rengetegen futottak. Minden településről jöttek gyerekek,felnőttek, ha nem is hosszú kilométereket futni, de egy kis távra még az ovisok is beálltak. Szeretném kiemelni Csorvást, ahol több mint kétszázötvenen futottak iskolások, óvodások, tanárok. Óriási élmény volt nekik is és nekünk is. A picik úgy szedték a kis aprócska lábaikat, meg sem akartak állni, némelyik iskolást is leelőzték. Nagyon ügyesek, aranyosak voltak.

Ma összesen 418-an futottak.Ebből hosszú távot futók természetesen Tóth Lacin kívül Balastyák Péter, Szloszjár László, Csíkos Dániel, Sári MariannKarsai Márió és Kóródi János. Ma hárman kísértük kerékpárral a futókat. Kovács László és jómagam állandó kerékpáros kísérői vagyunk, de ma még jött Sári Adrienn is. Tóth Cintia, ha nem fut, akkor görkorizik, ha nem korizik, akkor fotózik mint ma is. Az állandó sofőr pedig Balda György. Lelkes csapat jött össze, az egyszer biztos! Mindenkinek gratulálok! A nap végén még egy finom fagyit ettünk a muronyi cukrászdában.

Nagyon büszke vagyok Tóth Lászlóra és arra hogy ilyen sokat tett a sportért, a futásért. Büszke vagyok arra is, hogy többek közt én is végig kísérhettem ezen az eseményen.

Megyeri Ágnes

 

Megosztás:

Címke: ,