Segítsünk együtt Notesz Lacinak!

2021. január 29. 16:46 | behir

Nagy László, azaz Notesz Laci, aki nélkül az elmúlt évtizedekben nem volt jelentősebb rendezvény, kulturális vagy sportesemény, most segítségre szorul. Ha teheti, segítsen Ön is.

Notesz Lacit Békéscsabán szinte mindenki ismeri. Több mint négy éve, a 70. születésnapján elmesélte nekünk az élete történetét, elmesélte: neki senki sem mondta, hogy különleges lenne... Szinte minden kiállításon, mérkőzésen, nagyobb eseményen ott volt, és csak úgy sorolta az adatokat, a tudnivalókat.

Múlt év őszén már arról beszélt, mennyire nehezen viseli, hogy egyre kevesebb programra mehet el, és hogy az egészségével is gondok vannak. 

Most pedig arról értesültünk, hogy még tovább romlott az állapota, az Ady Endre utcai otthonban tudnának gondoskodni róla, viszont szüksége lenne támogatásra, hogy bekerüljön.

Kérjük, ha teheti, segítsen Ön is Lacinak, az OTP 11773339-01043772-00000000 számlára történő utalással, legkésőbb február 15-ig. Az utalás közleményébe kérjük ezt írják: Nagy Lacinak. Íme a felhívás:

Itthon

Már érkeznek az sms-ek a 60 év alatti krónikus betegeknek a hétvégi oltásról

Az oltási tervnek megfelelően a következő napokban is folytatódik a regisztrált idősek oltása, több mint 395 ezer oltására van lehetőség a háziorvosokhoz kiszállított Sinopharm, Moderna és a kórházi oltópontokra kiszállított Pfizer-vakcinákkal. Ezzel párhuzamosan a folytatódik a 60 év alatti krónikus betegek oltása is.
2021. március 4. 18:13
FEL