Röplabda: Sara Najdič a BRSE legújabb szerzeménye

2021. július 27. 09:58 | Papp Ádám Sándor

Szlovén válogatott feladóval erősítette meg keretét a Swietelsky-Békéscsaba – jelentette be a klub hivatalos oldalán kedden reggel.

A 26 éves játékos, aki oszlopos tagja hazája nemzeti csapatának, nem lesz ismeretlen a BRSE szimpatizánsainak, hiszen nevelőegyesülete, az OK Nova KBM Branik Maribor színeiben több alkalommal lépett pályára a csabai klub ellen. A játékos tavaly a Fatum Nyíregyháza együttesét erősítette.

– Hosszú ideje figyelemmel kísérem a békéscsabai klub munkáját. Korábban a MEVZA Kupában, majd a magyar bajnokságban is többször találkoztunk. Tudom, hogy egy jelentős hagyományokkal rendelkező egyesületről van szó, ahol nagyszerű háttér mellett, magas szinten zajlik a munka és a legmagasabb célokért küzdenek – fogalmazott Sara Najdič.

– Európai szinten is jegyzett feladóról van szó, mindenképpen nagy öröm, hogy elfogadta az ajánlatunkat. Tud azonosulni a klub célkitűzéseivel és segít bennünket, hogy a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület minél fényesebb éremmel zárja majd a bajnokságot – nyilatkozta a BRSE TV stábjának Baran Ádám klubelnök.

 

További programok »

Sport

Október 17-én ismét lesz 4 Labda Bajnokság

Már javában zajlik a 4 Labda Bajnokság szervezése Békéscsabán. A már több mint 10 esztendeje létező rendezvényt Kormos Mihály, a BRSE korábbi szakmai igazgatója hívta életre. A program szervezését négy évnyi szünet után a Körös Tollaslabda Sport Egyesület vállalta el. A szervezők családi és baráti csapatok nevezését várják.
2021. szeptember 21. 18:20
FEL