Röplabda: Békéscsabára érkezik a lengyel sztárcsapat

2021. november 23. 15:30 | Papp Ádám Sándor

A Swietelsky-Békéscsaba szerdán 18 órától fogadja a lengyel LKS Commercecon Lódz együttesét a női CEV Kupa első fordulójának visszavágóján.

Hátrányból kezdi a CEV Kupa nyolcaddöntőjébe jutásért rendezett párharc visszavágóját a Swietelsky-Békéscsaba szerdán este. Tóth Gábor együttese a párosítás első mérkőzésén 3:1-es vereséget szenvedett a lengyel Lódz otthonában. A hazai bajnokságban eddig veretlen csabaiaknak a továbbjutáshoz 3:0-s, vagy 3:1-es győzelemre van szükségük, majd a 15 pontig tartó aranyszettben is diadalmaskodniuk kell. 

– Arra törekszünk, hogy az első mérkőzéshez hasonlóan próbáljuk majd nagy harcra kényszeríteni a Łódź csapatát. Múlt vasárnap egy nagyon komoly városi rangadót játszottak a Budowlani Łódź csapat ellen, amelyen végül CEV Kupa ellenfelünk 3:2-re győzedelmeskedett. Ez energiát vehetett ki a játékosaikból. Taktikus, jó röplabdával készülünk szerdára, amivel szeretnénk meglepni őket hazai pályán – mondta hírportálunknak Tóth Gábor, a BRSE vezetőedzője. 

A találkozóra kilátogató szurkolóknak a védettségi igazolvány bemutatása mellett kötelező a maszk viselése is. A mérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

További programok »

Sport

Szarvas Szancsó János az új Auróra klip egyik főszereplője

Tagja volt az 1988-as kupagyőztes, valamint az 1994-es bajnoki 3. helyezett csabai Előrének. 1996 és 2000 között Győrött focizott. Szarvas Szancsó most egy újabb arcát mutatja meg: főszerepet játszik a Győri Auróra zenekar Helló, szia! klipjében. (Sportban, rakkenrólban feketepont jár a magázódásért.)
2021. november 29. 15:35
FEL