Röplabda: a DVTK ellen folytatja a BRSE

2021. október 20. 14:41 | Papp Ádám Sándor

A Diósgyőr ellen folytatja a női Extraliga küzdelmeit a Swietelsky-Békéscsaba csütörtökön. Tóth Gábor együttese a nyitófordulóban aratott siker után a második győzelmét is szeretné megszerezni a bajnokságban.

A BRSE az első fordulóban az MTK Budapestet fogadta a városi sportcsarnokban. Tóth Gábor csapata szoros mérkőzésen, 3:1-re győzte le a fővárosiakat. A csabai lányok csütörtökön a DVTK-t fogadják, ismét hazai pályán.

– Videóról elemeztük a játékukat és megbeszéltük, hogy mit kell tennünk a győzelem érdekében. Mindenképpen próbáljuk az edzői utasításokat követni, valamint a kisebb hullámvölgyeket, amelyeket átéltünk, próbáljuk kiegyenesíteni és jó játékkal nyerni, hamar lezárni a találkozót – fogalmazott Zólyomi Rebeka.

Toma Sándor, a BRSE másodedzője az előző években a DVTK vezetőedzőjeként dolgozott. A szakember a diósgyőri együttesről elmondta, hogy idén az elsőosztályban való bentmaradás a céljuk, négy légiós mellett saját nevelésű játékosok szerepelnek a keretben.

– Az ő elsődleges céljuk az lehet, hogy minél jobb játékot mutassanak be ellenünk. Az Újpest ellen a nyitófordulóban elég szoros mérkőzést játszottak, amely szerintem meglepetés, mert csupán 3:2-re kaptak ki, ez jó teljesítmény. Az ellenük való mérkőzésen nagyon oda kell figyelnünk – emelte ki Toma Sándor.

A Swietelsky-Békéscsaba – DVTK Extraliga-mérkőzés csütörtökön 18 óra 30 perctől kezdődik a városi sportcsarnokban. A találkozót a behir.hu élőben közvetíti a legnépszerűbb közösségi oldalon!

További programok »

FEL