Revansra készül a BRSE Kaposváron

2021. március 23. 15:34 | Papp Ádám Sándor

Kaposváron folytatódik a női Extraliga elődöntőjének párharca szerdán. A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE az első mérkőzésen 3:0-ra kapott ki a somogyi együttestől, így Tóth Gábor csapata revansot venne a vereség miatt.

Vasárnap kezdődött el az Extraliga elődöntőjének egyik párharca a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE és a Kaposvár között. Az első találkozót a magabiztosan játszó somogyiak nyerték meg 3:0-ra. Sasa Nedeljkovic együttese sikerével elvette a BRSE pályaelőnyét. Tóth Gábor vezetőedző szerint sokkal precízebben kell játszaniuk a párharc hátralévő részében.

– A vereséget az okozta, hogy egy szettnyi ki nem kényszerített hibát vétettünk, így megnehezítettük a saját dolgunkat és megkönnyítettük a Kaposvár helyzetét. Ilyen szintű hibaszázalékkal nem lehet nyerni, különösen nem egy elődöntőben, ahol minden mérkőzés kiélezett. Elsősorban ezen kell változtatnunk, hogyha ez sikerülni fog, akkor teljesen más párharc kezdődik Kaposváron – mondta a behir.hu kérdésére a csabaiak szakvezetője.

A BRSE válogatott liberoja már arról beszélt, hogy jókor jött a bizonyos pofon. Molcsányi Rita kiemelte: szerdán szeretnék kiegyenlíteni a párharc állását.

– Azt is lehet mondani, jól jött a csapatnak, hogy nem kényelmesedünk bele az eddigi Kaposvár elleni győzelmeinkbe. Bízom abban, hogy felrázta a társaságot a vereség, még jobban fogunk koncentrálni, és odafigyelünk azokra a taktikai dolgokra, amelyeket megbeszélünk a mérkőzés előtt – fogalmazott Molcsányi Rita.

Az 1.MCM-Diamant Kaposvár – Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE Extraliga elődöntő második mérkőzése szerdán 18 órától kezdődik.

További programok »

FEL