Pénteken érkezik a Hosszabbítás az új igazolásokkal és Hanyecz János búcsújával

2020. július 30. 08:11 | Hidvégi Dávid

Hosszú, kényszerű kihagyás után visszatér a Hosszabbítás, a 7.Tv és a Békéscsaba 1912 Előre közös magazinja, amelyben bemutatkoznak a lilák új szerzeményei, elbúcsúzik Hanyecz János és megszólal az új kapusedző. Molnár Levente, valamint betekintést nyerhetnek a csapat nyári felkészülésébe is.

Nyáron több változáson is átesett a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó csapata. Visszavonult az eddigi kapusedző, Hanyecz János, akinek a helyét Molnár Levente vette át. A klub új játékosokat igazolt, lilában folytatja Bora György, Paudits Patrik, Kitl Miklós és Szabó Péter, illetve felkerült a nagy csapathoz Hodonicki Márk, a kulcsemberek pedig szerződést hosszabbítottak az együttessel. A bajnoki felkészülésen is túl van a csapat, hiszen vasárnap már a Szeged ellen lép pályára idegenben, ebben a témában a Schindler Szabolccsal és a Nagy Sándorral készült beszélgetéseinket láthatják az együttes edzése mellett.

 

Paudits Patrik is bemutatkozik, a Békéscsaba 1912 Előre játékosa a 7.Tv stábjának mesélt az eddigi élményeiről és a pályafutásáról – (Fotó: Bagi József/behir.hu)

 

A 7.TV kifejezetten a lilákkal foglalozó magazinja márciustól kezdve minden hónap végén jelentkezett volna, de a koronavírus miatt megállt a futballélet, ezért a forgatások sem voltak lehetségesek; júliusban azonban visszatérünk, méghozzá új adással! Tartsanak velünk péntek este 20 óra 20 perctől!

További programok »

FEL