Őszre halasztjuk a Csabai Kalandozásokat

2020. március 17. 14:09 | behir.hu

Szomorúan tudatjuk, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel egyelőre felfüggesztjük a Csabai Kalandozások nevű játékot.

A kialakult jelenlegi helyzet felülírta a Csabai Kalandozások folyamatát! Az intézménybezárásokra való tekintettel - s hogy mindegyik csapat egyenlő esélyekkel játszhasson - a játékot egyelőre felfüggesztjük addig, amíg visszaáll a régi rend, s újra járhatnak a gyermekek suliba, oviba!

A most megjelent 5. Forduló - Utazás - megfejtésének leadási határidejét is kitoljuk a következő forduló leadási határidejéig - mely még nem tudjuk, hogy mikor lesz!

 

 

A Csabai Mérleg oldalain értesültök majd a játék folytatásának időpontjáról, illetve a további teendőkről!
Addig a gyermekek és szüleik a Játszó-tér rovatunkban találkozhatnak Csabi és Zsofka kalandjaival, feladataival…

Tisztelettel és köszönettel,
Ugrai Gábor a Békéscsabai Városvédő és Városszépítő Egyesület elnöke,
Diós Zsolt a Békéscsabai Médiacentrum ügyvezetője,
Berényi Nagy Péter játékmester

További programok »

Csabai Kalandozások

Végre hazánkban is kapható a visszaváltható cserepalackos ásványvíz

A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható.
2024. április 22. 18:12
FEL