Olimpiai bajnok vízilabdázó Békéscsabán

Február 19-én Békéscsabára látogat dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok, világbajnok, Világkupa-győztes, kétszeres Európa-bajnok, kétszeres Világliga-győztes vízilabdázó, s megannyi fantasztikus klubsiker részese.
Dr. Kiss Gergő az EMMI Sportért Felelős Szakállamtitkársága által kiírt pályázatnak köszönhetően érkezik a békési megyeszékhelyre. A „Sportolj együtt olimpikonokkal!” elnevezésű rendezvénysorozat idei első békéscsabai állomásán a Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium diákjaival találkozik, sportol.

Ugyanakkor az önkormányzat, illetve a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub jóvoltából lehetőség van arra, hogy 16 óra 15 perctől minden sportot kedvelő találkozhasson a magyar vízilabdázás egyik legeredményesebb játékosával. A programnak a Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium aulája ad otthont, ahol Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere személyesen is köszönti a háromszoros olimpiai bajnokot. S ami a történetet még érdekesebbé teszi: Kiss Gergely Békéscsabára hozza mindhárom olimpiai aranyérmét, az értékes medálokat természetesen meg is lehet majd tekinteni.

A szervezők gondoskodnak arról is, hogy Gergő néhány évvel ezelőtt írt önéletrajzi könyvéhez is hozzá lehessen jutni a helyszínen. A köteteket Kiss Gergő névre szólóan dedikálja. A belépés díjtalan.

Megosztás:

Címke: ,