Óbudai cég tervez multifunkciós sportcsarnokot Békéscsabán

2020. június 4. 07:17 | behir

Az Óbuda Építész Stúdió Kft. tervezheti a békéscsabai multifunkciós sportcsarnokot, nettó 328 millió forintért.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Modern Városok Program keretében nemcsak a régi sportcsarnok felújítását, hanem sportuszoda létesítését és egy új, multifunciós sportcsarnok építését is tervezi a város

Az új sportcsarnok nyílt tenderének eredményét az ajánlatkérő, Békéscsaba önkormányzata közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A sportcsarnok a Gyulai út 34. szám alatt épül majd, a teljes területe 11 ezer négyzetméter lesz és 3000-3500 nézőt tud befogadni. A tervezés feltétele, hogy az épület legyen alkalmas nemzetközi és hazai első osztályú sportesemények (kézilabda, röplabda, kosárlabda, futsal) lebonyolítására. A küzdőtér nagysága megközelítőleg 2000-2400 négyzetméter, a mérete pedig - a mobil lelátók nélkül - 36x50 méteres.

A nyertessel május 25-én kötött szerződést a város. Indult még a tenderen az MG Építész Tervező és Szolgáltató Kft., valamint a TOP-KVALITÁS Tervező és Szolgáltató Kft. is.

Forrás: napi.hu

További programok »

Fejlesztéspolitika

Megújul a kondorosi orvosi rendelő

A Magyar Falu Program idei pályázati forrásaiból újabb jelentős beruházások segíthetik a vidék népességmegtartó erejének növelését - jelentette ki Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos. Kondoros önkormányzata a Dr. Kupecz Benedek Háziorvosi Rendelő felújítására nyert támogatást.
2020. július 8. 18:10
FEL