Nyugdíjasok látogattak a Békéscsabai Médiacentrumba

2020. július 24. 17:20 | Vári Bianka

Ismét nyugdíjasok látogattak el a Békéscsabai Médiacentrumba. A Csabai Szlovák Klub tagjai megismerhették a műsorgyártás folyamatát, betekintést nyerhettek a 7.TV stúdiójába, néhányan pedig a hírolvasói képességüket is próbára tehették.

A Békéscsabai Médiacentrum Kft. a megyeszékhely legnagyobb médiaszolgáltatója, éppen ezért arra törekszik, hogy az érdeklődők nyitott ajtókat találjanak - tartja a cég ügyvezetője. A Csabai Szlovák Klub tagjait ezúttal is Diós Zsolt vezette körbe, közben pedig bemutatta a cég médiafelületeit: a Csabai Mérleget, a behir.hu-t és a 7.TV-t.

 

 

– Mind a három médiafelületünk más és más. Azt gondolom, hogy mindegyikkel másokat szólítunk meg. Az idősebb korosztály talán a leginkább a Csabai Mérleggel találkozik a leggyakrabban, hiszen 28 ezer példányszámban megjelenő, minden békéscsabai háztartásba eljutó, kétheti lapról van szó, amely jövőre 30 éves lesz – fogalmazott az ügyvezető.

Mindig öröm, amikor egy lelkes, érdeklődő csoport érkezik. Kérdésekből pedig most is akadt bőven. Volt, aki a súgó működésére vagy az élő közvetítésekre volt kíváncsi, míg más a műsorvezetők ruhatára felől érdeklődött. A csoport tagjai mind nagy érdeklődéssel fogadták az új ismereteket, majd néhányan ki is próbálhatták magukat a kamerák előtt.

A megkérdezett klubtagok közül legtöbben az összefogást és a csapatmunkát emelték ki. A Békéscsabai Médiacentrum szerkesztősége korábban is fogadott már nyugdíjas- és diák csoportokat, hogy bemutassa, mi történik a média világában.

 

Galéria

További programok »

FEL