Szerző: Vári Bianka

2023. május 29.
2023. május 26.
2023. május 20.
2023. május 19.
2023. május 18.
2023. május 17.
2023. május 10.
2023. május 5.

Naponta mentik a megmaradt ételt, és adják a rászorulóknak

Az élelmiszer-pazarlás globális probléma, és bár jelentősek az Európai Unió tagállamaiban a különbségek, összességében sok élelmiszer kerül a kukákba. A KSH összegzése szerint 2020-ban egy főre vetítve átlagosan 127 kilogramm élelmiszer veszett kárba, míg Magyarországon valamivel kevesebb, 97 kilogramm fejenként a pazarlás. Ma már számos törekvés indult annak érdekében, hogy a megmaradt élelmiszert eljuttassák a rászorulókhoz.
2023. május 5. 10:52 | Vári Bianka
Tovább olvasom
Régebbi cikkek Összesen 461 cikk, 1 / 33 oldal

További programok »

FEL