Nem hozott győzelmet az edzőváltás: Ismét kikapott az Előre - galériával

2021. szeptember 12. 19:50 | Erdei-Kovács Zsolt

Hiába szerzett hamar, már a 10. percben vezetést a Békéscsaba 1912 Előre az NB II. 7. fordulójában, a bajnokságot szintén gyengén kezdő Soroksár elvitte a három pontot a Kórház utcai stadionból.

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE–SOROKSÁR SC 2–3 (1–2)

Békéscsaba, Kórház utcai stadion, 860 néző. Vezette: Veizer Roland (Horváth Róbert Szilágyi Norbert)

BÉKÉSCSABA: Krnács – Nagy S., Farkas M. (Albert I., 26.), Bora, Mikló – Sipos, Király (Máris, 71.) – Horváth P., Varga Sz. (Kitl, 71.), Szabó P. (Pantovic, 61.) – Paudits (Lukács R., 61.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs

SOROKSÁR: Varga Á. – Ternován, Gyömbér, Valencsik, Pászka – Nagy O. (Redzic, 69.), Csernik, Lőrinczy, Hudák – Kovác A. (Ladányi, 92.), Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter

Gólszerző: Paudits (10.), Horváth P. (54.), ill. Hudák (18.), Csernik (33.), Lőrinczy (66.)

Izgalmas, fordulatos, magas fordulaton pörgő, ráadásul látványos játék jellemezte az első 45 percet, bár ez inkább a vendég együttesnek kedvezett. Paudits Patrik góljára gyorsan jött a válasz Hudák Martin révén, majd Csernik Kornél pontos fejese már a sárga mezben játszó vendégeknek jelentett vezetést. A felfokozott tempó a második játékrészben sem lanyhult és a gólok is tovább potyogtak. Horváth Péter ugyan egalizált, azonban a 66. percben Lőrinczy Attila bevágta a győzelmet jelentő találatot és beállította a 3-2-es végeredményt.

A soroksáriak idei első győzelmüknek örülhettek, a csabaiak az edzőváltást követően ugyan két gólt lőttek, de pontot nem tudtak szerezni és továbbra is nyeretlenek a szezonban. Schindler Szabolcs együttese szerdán Ajkén folytatja a bajnokságot.

A régi-új békéscsabai trénerről szóló cikk ide kattintva érhető el!

 

Galéria

További programok »

Sport

Október 17-én ismét lesz 4 Labda Bajnokság

Már javában zajlik a 4 Labda Bajnokság szervezése Békéscsabán. A már több mint 10 esztendeje létező rendezvényt Kormos Mihály, a BRSE korábbi szakmai igazgatója hívta életre. A program szervezését négy évnyi szünet után a Körös Tollaslabda Sport Egyesület vállalta el. A szervezők családi és baráti csapatok nevezését várják.
2021. szeptember 21. 18:20
FEL