Műszaki mentésekhez és kisebb tüzekhez hívták szerdán a Békés megyei tűzoltókat

2022. augusztus 25. 15:38 | behir.hu

A lánglovagoknak Szarvas és Csabacsűd közt, Vésztőn és Békéscsabán kellett beavatkozniuk.

Amint arról a behir.hu beszámolt, egy személygépkocsi letért az úttestről, majd az út menti fák között oldalára borult augusztus 24-én, szerda délután Szarvas és Csabacsűd között, a 44-es főúton. A helyszínre riasztott szarvasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beszámolója szerint az autójával egyedül utazó sofőr a balesetben nem szenvedett sérüléseket, a jármű elszállíttatásáról a tulajdonos intézkedett. 

Lakóház mennyezetéből darazsak jutottak a lakótérbe szerda délután Vésztőn, a Móra Ferenc utcában. Az esethez riasztott szeghalmi hivatásos tűzoltók a megvadult és a lakókra veszélyt jelentő rovarokat darázsirtó szerrel és kéziszerszámokkal távolították el. Az eset során senki sem sérült meg.

Egy műanyag hulladéktároló konténer gyulladt ki szerda este Békéscsabán, a Kazinczy utcában. Az helyszínre riasztott helyi hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották, majd a területet átvizsgálták. Tűz a konténerről környezetére nem terjedt át, az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg. 

További programok »

FEL