Műszaki mentésekhez és kisebb tüzekhez hívták szerdán a Békés megyei tűzoltókat

2022. augusztus 25. 15:38 | behir.hu

A lánglovagoknak Szarvas és Csabacsűd közt, Vésztőn és Békéscsabán kellett beavatkozniuk.

Amint arról a behir.hu beszámolt, egy személygépkocsi letért az úttestről, majd az út menti fák között oldalára borult augusztus 24-én, szerda délután Szarvas és Csabacsűd között, a 44-es főúton. A helyszínre riasztott szarvasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság beszámolója szerint az autójával egyedül utazó sofőr a balesetben nem szenvedett sérüléseket, a jármű elszállíttatásáról a tulajdonos intézkedett. 

Lakóház mennyezetéből darazsak jutottak a lakótérbe szerda délután Vésztőn, a Móra Ferenc utcában. Az esethez riasztott szeghalmi hivatásos tűzoltók a megvadult és a lakókra veszélyt jelentő rovarokat darázsirtó szerrel és kéziszerszámokkal távolították el. Az eset során senki sem sérült meg.

Egy műanyag hulladéktároló konténer gyulladt ki szerda este Békéscsabán, a Kazinczy utcában. Az helyszínre riasztott helyi hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották, majd a területet átvizsgálták. Tűz a konténerről környezetére nem terjedt át, az esettel kapcsolatosan senki sem sérült meg. 

További programok »

Kék hírek

Ismerőse banki adataival vásárolt magának telefont a szentesi férfi

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 32 éves büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősülő, jelenleg is más ügyből kifolyólag letartóztatásban lévő szentesi férfi ellen, aki bankszámlához tartozó belépési kódok jogosulatlan felhasználásával okozott kárt a bankszámla tulajdonosának.
2023. november 28. 10:08
FEL