Műanyagmentes vászontáskákat tervezett és készíttetett a BRSE

2021. február 16. 17:18 | Papp Ádám Sándor

Egyedi, kreatív mégis környezettudatos – ezek a szavak jellemzik leginkább a BRSE legújabb projektjét. A saját tervezésű, műanyagmentes vászontáskák a tervek szerint tavasszal már a klub szimpatizánsai számára is megvásárolhatóak lesznek.

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület egy másik oldalát mutatta meg új kezdeményezésével. A klub a hazai sportklubok között elsőként műanyagmentes vászontáskákat készített, saját mintákkal és feliratokkal. A szatyrokat a felnőtt együttes játékosai, az utánpótlás és az első csapat edzői is használják a mindennapi bevásárlások alkalmával. Glemboczki Zóra próbálja kiszorítani az életéből a műanyagot, hiszen számára nem mindegy, hogy mekkora ökológiai lábnyomot hagy maga után.

– Nagyon örülök, hogy a BRSE csatlakozott ehhez a mozgalomhoz. Nagyon fontos számomra a környezettudatosság és örülök annak, hogy a klub számára is az. Én a vászon szatyrokat használom a mindennapi bevásárláshoz. Otthon is csak üvegtáljaim vannak, azokban tárolom az élelmiszereket. Próbálom kiszorítani a műanyagot az életemből, illetve szelektíven gyűjtöm a szemetet – nyilatkozta a BRSE TV stábjának Glemboczki Zóra. 

 

 

A klub fontosnak tartja a környezettudatosságot és a példamutatást, ezért készültek el a műanyagmentes vászontáskák – fogalmazott a BRSE technikai vezetője.

– Mérkőzéseink továbbra is zárt kapuk mögött zajlanak, ezért fontosnak tartottuk, hogy szimpatizánsaink és a klub között valamilyen módon kapcsolatot alakítsunk ki. Egy kreatív és egyedi ajándékötleten kezdtünk el dolgozni 2020 végén. A BRSE nagyon fontosnak tartja a környezettudatosságot, így egy műanyagmentes vászontáskára esett a választás, amely amellett, hogy a környezetre nem káros, nagyon hasznos a mindennapokban. A könnyen tisztítható vászontáskák tervezése és kivitelezése még december közepén kezdődött el. A szatryokból jelenleg raktárunkban három különböző grafikájú és két féle színű található meg. A termék a terveink szerint már tavasszal elérhetővé válik szimpatizánsaink számára. Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy akik a BRSE közösségi felületeit nyomon követik és részt vesznek nyereményjátékainkban, azok sokkal hamarabb juthatnak hozzá az egyedi vászontáskákhoz – emelte ki Szendi Rita.

További programok »

FEL