Már Békéscsabán is készen állnak az oroszországi labdarúgó világbajnokságra

2018. június 13. 14:50 | Papp Ádám Sándor

Az oroszországi labdarúgó világbajnokság előtt országszerte több helyszínen lesz élő közvetítés. Így van ez Békéscsabán is, hiszen a város főterén egy nappal a vb nyitónapja előtt már felállították az óriási kivetítőként szolgáló LED falat. A főtéren így a vb minden mérkőzése látható lesz.

 

 

Egy nagy sporteseményről van szó: a labdarúgás a nézőkre épül, a lényeg, hogy a fanatikusok közösen élvezzék a meccset – fogalmazott a Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója arra a kérdésre, miért is került LED fal a Szent István térreKozma János arra emlékeztetett, hogy már a 2016-os Európa Bajnokság alkalmával is kitelepültek Békéscsaba főterére egy nagy képernyős televízióval.

 


 

Mint mondta: idén a Békéscsabai Médiacentrum (7. TV. Csabai Mérleg, behir.hu) segítségével egy nagy méretű, 7 négyzetméteres LED falat állítottak fel. A vezérigazgató elárulta, hogy minimum ötven, maximum száz embernek tudnak ülőhelyet biztosítani a közvetítések alatt.

A szervezők a gyerekekre is gondoltak, a meccsek alatt külön játszórészt alakítanak ki számukra, továbbá a Bábszínház is kitelepül a főtérre és bábelőadásokkal szórakoztatják a fiatalokat. A szervezők tesztelik a technikát, illetve a hangulatot is felmérik a vb kezdete előtt. Mint megtudtuk: szerdán délután a főtéren lesz látható a magyar-szlovén kézilabda világbajnoki selejtező mérkőzés is.

További programok »

FEL