Magyar Munkáspárt: Az új kenyeret ünneplik augusztus 20-án - videóval

2017. augusztus 19. 18:04 | Szabó Rita

A Magyar Munkáspárt lakossági találkozó formájában emlékezett meg augusztus 20-ról Békéscsabán.

Lakossági találkozót tartott augusztus 19-én a Magyar Munkáspárt Békéscsabán, melyen Dr. Thürmer Gyula elnök is megjelent, aki hangsúlyozta, céljuk az, hogy biztosítsák a magyar nép túlélését az elkövetkezendő évekre.

A párt tagjai elmondták: fontos számukra, hogy megemlékezzenek az államalapítás ünnepéről, de még fontosabb, az új kenyér ünneplése.

- A Munkáspárt a dolgozókat, a dolgozó népet és a parasztságot képviseli. Az augusztus 20-ai ünnep elsősorban a magyar népé, ehhez a feltételeket pedig a dolgozó parasztság biztosítja úgy, hogy megtermeli az új kenyér alapját. A munkáspárt ezért is tart megemlékezést Szent István ünnepén - fogalmazott Bánhegyi József, a párt egyik szimpatizánsa.

A pártot nemcsak az idősebb generáció képviseli, hanem fiatalok is szimpatizálnak az eszmékkel. Kalmár Dávid, aki még nem párttag, de elmesélte, szívügye, hogy a vele hasonló fiatalokkal is megismertesse a Magyar Munkáspártot, ugyanis elöregedőben vannak a tagokat tekintve.

A párt országszerte megemlékezett az államalapítás ünnepéről lakossági találkozók formájában. Ezek olyan nyitott fórumok, ahol minden érdeklődő megismerheti a párt eszméit és a szimpatizánsok csatlakozhatnak a mozgalomhoz.

 

 

 

További programok »

Politika

Választás 2019: Békés megyei körkép

Békés megyében az országos átlag fölötti volt a szavazókedv, a szavazásra jogosultak 45,48 százaléka ment el az urnákhoz október 13-án. Több település élére új vezetőt választottak és a megyei önkormányzat közgyűlésének képviselő-testülete is átalakult.
17:04
FEL