Röplabdás találkozó a megyei könyvtárban

2020. október 4. 13:24 | Papp Ádám Sándor

Az ötszörös magyar bajnok Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE szerdán közönségtalálkozó szervez, amely előzetes regisztrációhoz kötött.

A bejegyzésükben azt írják, hogy az Országos Könyvtári Napok részeként, a Békés Megyei Könyvtárral együttműködve közönségtalálkozót szervez az egyesület, melyre szeretettel hívják és várják a csapat szimpatizánsait. A közönségtalálkozót október 7-én, szerdán 16 óra 30 perctől tartják meg a Békés Megyei Könyvtár előadótermében (cím: 5600 Békéscsaba, Kiss Ernő utca 3.).
 
A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE csapatát Baran Ádám klubelnök, Tóth Gábor vezetőedző, valamint Pekárik Eszter csapatkapitány képviseli majd. A közönségtalálkozón az érdeklődők számára lehetőség lesz kérdések feltételére is. A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyre ide kattintva tudnak jelentkezni.

Sport

Azok a csodálatos Bökfi gének

Pár hete új mini portréfilm-sorozatot indítottunk. Videóinkban elsősorban Békés megye ismeretlen ismerőseit mutatjuk be – lehetőleg 240 másodpercben. Hiszen négy perc bőven elég ahhoz, hogy bárkiről is „leolvadjon” a külső máz és kirajzolódjon az ember. Ezúttal Bökfi Réka rúdsport-oktató következik.
2021. április 12. 15:39
FEL