Köszöntötték a világbajnok Mezei Nikolettet

2021. november 3. 15:40 | behir.hu

Mezei Nikolett felnőtt világbajnoki címet szerzett, ennek apropóján rendezett neki a battonyai Barátság SE versenyzői, összetartó szülői közössége ünnepséget. Először Shihan Gregor László VIII. DAN, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke méltatta a kimagasló eredményt.

Véget ért a felnőttek kick-box világbajnoksága, amelyen a battonyai Mezei Nikolett felnőtt világbajnoki címet szerzett. A fiatal versenyzőnőnek pihenni sem nagyon maradt ideje, hiszen elkezdte a felkészülést az ITF Taekwon-do Európa-bajnokságra, amelyet Spanyolországban rendeznek meg november végén.

A hét végén nagy meglepetés érte, hazatérve a válogatott edzőtáborból. A battonyai Barátság SE versenyzői, összetartó szülői közössége szerveztek egy ünnepséget Niki részére. Megtisztelte az estét a város jegyzője, Varga István és volt polgármestere, Marjai János is.

 

A battonyai Barátság SE versenyzői, összetartó szülői közössége szerveztek ünnepséget Nikinek

 

Először Shihan Gregor László VIII. DAN, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke méltatta a kimagasló eredményt, majd Gombos Attila VI. DAN, a klubot segítő instruktor, nemzetközi bíró elemezte a nem mindennapi teljesítményt, utalva az elkövetkező Európa-bajnokságra, s kiemelve a közösség erejét és segítőkészségét. Rádai Imre mester, most nem mint alpolgármester, hanem edző osztotta meg véleményét a jókedvű hallgatósággal. Testvére, Rádai Roland mester, aki edzőként ott volt tanítványuk mellett a világbajnokságon, beszámolt az eseményekről, kiegészítve egy rövid, de emlékezetes videó válogatással. Ezután sokan gratuláltak az ünnepeltnek, aki elhozta a világbajnoki serleget és az aranyérmet is, ezt követően  Rádainé Rácz Róza elnöknek is köszönetet mondtak munkásságáért, aki az egyesület motorja. A jó hangulatú „ünnepi közgyűlés” vacsorával és jó hangulatú beszélgetésekkel zárult!

További programok »

Itthon

FEL