Címke: Mezei Nikolett

2023. november 25.

Mezei Nikolett megvédte kick-box világbajnoki címét!

A portugáliai WAKO kick-box világbajnokság első napján light-contact szabályrendszerben vereséget szenvedő Mezei Nikolett nagyon várta a szombati küzdelmét hiszen a battonyai versenyző a kick-light világbajnoki cím védője. A békési harcos a finálét a spanyol Marta Campo Gonzalez ellen vívta, akit immár negyedszer is sikerült legyőznie.
2023. november 25. 20:29 | behir.hu
Tovább olvasom

Világbajnoki döntőbe jutott a battonyai versenyző, Mezei Nikolett

A pénteki napon már csak egy Békés vármegyei versenyző volt érdekelt Albufeira-ban, a WAKO kick-box világbajnokságon. Mezei Nikolett, a battonyai Barátság SE versenyzője, a kick-light szabályrendszer 65 kilogrammos világbajnoki címvédője a döntőbe jutásért küzdött a venezueli Waleska Panizzo ellen – és megnyugtató teljesítménnyel, magabiztosan győzött.
2023. november 25. 06:06 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. november 24.

Kick-box vb: Kovács Mariann háromszor a dobogó tetején!

A portugáliai kick-box világbajnokságon a célegyenesbe fordulnak képletesen a versenyzők. A csütörtöki napon például a mastersek, a veteránok mérkőzéseit vívták meg egészen a döntőkig. Az idősebb korosztály versenyeiről gyakran folyik vita, de egy biztos: a sportágnak nem árt, ha látják a fiatalok, hogy az aktívabb évek után is lehet versenyszerűen sportolni
2023. november 24. 09:03 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. november 21.

Kick-box világbajnokság: nem lesz könnyű menet!

Elkezdődött a portugáliai Albufeira-ban rendezett, WAKO kick-box világbajnokság. Az már az előzetes adatokból látszott, hogy nem lesz könnyű menet ez világbajnokság, hiszen soha ennyi ország nem küldött el versenyzőket a vb-re és olyan országoknál is látszik a fejlődés, akik eddig a „futottak még” kategóriába tartoztak. Most még fölényben vannak a hagyományos kick-box nagyhatalmak, de már elcsípnek mérkőzéseket a többiek is.
2023. november 21. 11:32 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. július 4.

Taekwon-do versenyt rendetek a barátság jegyében Battonyán

Battonya város sportjában jelentős helyet foglal el a Barátság SE, amely taekwon-do és kick-box szakosztállyal rendelkezik. A klub éves legnagyobb versenye évek óta a Barátság Kupa nyílt országos verseny, amelyen taekwon-do klubokon kívül kick-box versenyzők is elindultak. Az idei Barátság Kupán 20 klub 130 versenyzője vett részt.
2023. július 4. 07:22 | behir.hu
Tovább olvasom
2023. március 21.

Tartják kiváló formájukat a tavalyi év legjobb hazai kick-boxosai

Hat magyar felnőtt versenyző is aranyéremmel térhetett haza az Austrian Classics elnevezésű kick-box Világkupáról. A 2028-as Los Angeles-i olimpiára pályázó sportág Világkupa-sorozatának ausztriai állomásán 34 ország több mint 1300 versenyzője lépett tatamira és szállt ringbe, köztük 163 magyar sportoló. A rangos viadalon a nemzetek között összességében Magyarország lett az első, míg a klubok közül a szintén magyar Halker-KirályTeam bizonyult a legeredményesebbnek.
2023. március 21. 17:30 | behir.hu
Tovább olvasom
2022. december 16.
2022. november 21.

Európa-bajnok lett Mezei Nikolett

A törökországi Antalyában megrendezett felnőtt WAKO Kick-box Európa-bajnokságon pénteken rendezték meg a küzdelmi döntők egy részét. A hármas küzdőtéren délelőtt Mezei Nikolett szállt csatasorba az aranyéremért a kick-light szabályrendszer 65 kg.-os súlycsoportú döntőjében.
2022. november 21. 11:38 | behir.hu
Tovább olvasom
2021. november 22.
2021. november 3.

Köszöntötték a világbajnok Mezei Nikolettet

Mezei Nikolett felnőtt világbajnoki címet szerzett, ennek apropóján rendezett neki a battonyai Barátság SE versenyzői, összetartó szülői közössége ünnepséget. Először Shihan Gregor László VIII. DAN, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke méltatta a kimagasló eredményt.
2021. november 3. 15:40 | behir.hu
Tovább olvasom
FEL