Kosárlabda: egy héten belül másodjára csatázik a Békéscsaba és a Szolnok

2021. február 6. 14:07 | Papp Ádám Sándor

Felsőházi rangadót rendeznek a férfi kosárlabda NB II Keleti csoportjában vasárnap. A tabella második helyét elfoglaló Békéscsabai KK fogadja a negyedik pozícióban lévő Szolnoki Olaj együttesét.

A két együttes legutóbb január 30-án találkozott egymással, akkor a Szolnoki Olaj KK otthonában feszültek egymásnak a csapatok. A rangadót megelőzően az Olaj a második helyen állt, míg a Békéscsaba a harmadik pozícióból várta az összecsapást. A mérkőzés végül 85-58-as viharsarki sikerrel zárult, amelynek köszönhetően Jancsika Árpád együttese átvette a szolnokiak helyezését a tabellán.

A csapatok ismét egymás ellen játszanak február 7-én vasárnap 17 óra 15 perctől a Békéscsabai Evangélikus Sportcsarnokban. A Békéscsabai KK vezetőedzője a behir.hu kérdésére elmondta: szeretnék hazai környezetben is legyőzni riválisukat. Hozzátette: ugyan sérülés miatt kénytelen kihagyni az összecsapást a csoport egyik legponterősebb játékosa Vágvölgyi Ákos, mégis optimisták az esélyeket tekintve.

A megyei kosárlabda szerelmesei a vasárnapi mérkőzésről bővebb összefoglalót láthatnak a hétfőn 20 óra 20 perckor kezdődő Kezdőkör című sportmagazinunkban. 

További programok »

Sport

FEL