Kőrösi Csoma Sándor-díjat kapott a Gyulai Turisztikai Nkft. ügyvezetője

2019. november 2. 09:08 | behir

A turisztikai tevékenység irányításában, tervezésében, szervezésében, a nemzetközi turisztikai kapcsolatok, illetve a társadalmi felelősségvállalás terén végzett példamutató és kiemelkedő tevékenységéért Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetőjét részesítették a rangos elismerésben.

Idén októberben megújult formában adták át a turisztikai szakmában végzett tevékenység legrangosabb díját. Az eddig Pro Turismo díjként ismert kitüntetés 2019-től Kőrösi Csoma Sándor Nagydíjként él tovább. A három Nagydíjat Kanel Judit utazási szakember, a Continetal Travel ügyvezetője és a MABEUSZ alelnöke, Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója és Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője, Gyula város elismertségéért végzett munkájának elismeréséért vehette át – olvasható a szervezet közleményében.

A Kőrösi Csoma Sándor-díj átadó gálát a Turizmus Summit 2019 esemény részeként a Magyar Turisztikai Ügynökség rendezte Budapesten a Várkert Bazárban, október 28-án.

Az elismerő oklevelet Orbán Viktor miniszterelnök, a díjat szimbolizáló műalkotást dr. Guller Zoltán vezérigazgató adta át a díjazottaknak.

A díj kapcsán Komoróczki Aliz elmondta: „Imádom a szakmámat, imádok Gyulán élni és a városért dolgozni, szuper kollégákkal, eredményes csapatban!” Komoróczki Aliz ügyvezető egyúttal megköszönte munkatársainak, a gyulai turisztikai szolgáltatóknak és a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. partnereinek a szoros együttműködést, a professzionális szakmai tevékenységüket, hiszen konstruktív partnerség és csapatszellem nélkül a turizmus területén nem lehet sikereket elérni.

További programok »

FEL