Kormos Mihály váltja Alberto Salomonit a BRSE kispadján

2018. március 21. 19:55 | behir

A Békéscsabai Röplabda SE vezetése váltásra szánta el magát a közelgő bajnoki elődöntőket megelőzően - olvasható a csapat hivatalos oldalán. A klubmenedzsment álláspontja szerint a szezon előtt meghatározott célkitűzések eléréséhez, így a bajnoki cím megvédéséhez váltásra van szükség.

A megoldást házon belül találta meg az egyesület, hiszen felkérte a szakmai igazgatóként dolgozó Kormos Mihályt, hogy az idény végéig vegye át a felnőtt csapat irányítását.

A BRSE ezúton is köszöni Alberto Salomoni munkáját, akivel a szezon során megnyerte a MEVZA Cup sorozatot az együttes, kinek további pályafutásához sok sikert kívánunk - olvasható a bejegyzésben.

Kormos Mihály a BRSE történetének első két bajnoki címét szerző szakember az elmúlt években a klub utánpótlás nevelésének megreformálásán és a Békéscsabai Röplabda Akadémia előkészítésén dolgozott, de rálátása volt a felnőtt együttes munkájára is. A stáb összetétele nem változott, azt másodedzőként Leiszt Máté és statisztikusként Antonio Ferrari alkotja.

További programok »

FEL