Kormos Mihály ismét Békéscsabán

2021. február 12. 16:55 | Papp Ádám Sándor

A BRSE korábbi sikeredzője az Extraligában szereplő Szent Benedek RA együttes irányítását veszi át. Kormos Mihály a rájátszás negyeddöntőjének első mérkőzésén, február 19-én visszatér Békéscsabára, hogy győzelemre vezesse új együttesét, korábbi csapata ellen.

A Balatonfüred közleményben tájékoztatta a Magyar Röplabda Szövetséget az edzőváltásról. A döntést az utóbbi hetek eredménytelenségével igazolták, így felmentették Milodanovic Andrea vezetőedzőt.

– Nagyon sokat köszönhetünk Milodanovic Andreának, akivel nagyon hosszú és eredményes utat tettünk meg az elmúlt években. Hosszútávú céljaink vannak, de ahhoz, hogy ezeket megvalósítsuk, rövid távon is eredményeket kell hoznunk. Az elmúlt hetek azt mutatják, hogy ezek eléréséhez változtatásra van szükségünk, ezért hoztuk meg a döntésünket – indokolta az edzőváltás Komáromi Móric elnök.

Az akadémia vezetősége döntött továbbá arról, hogy a szezon végéig a felnőtt csapat vezetőedzője Kormos Mihály lesz, a másodedző Mészáros Péter marad. Az új vezetőedző megbízatása ideiglenes, Kormos Mihály áprilisban visszatér a klub utánpótlás csapataihoz, ahol 2019 óta eredményes munkát végez.

További programok »

FEL