Kocziha Tünde a soron kívüli közgyűlést értékelte

2018. február 16. 07:49 | Zsíros András

Az iparterületek fejlesztéséhez kötődő kerékpárút-építésről és a békéscsabai felsőoktatás átalakításáról fejtette ki véleményét a Jobbik önkormányzati képviselője. Kocziha Tünde sajtótájékoztatón reagált a legutóbbi, soron kívüli közgyűlés döntéseire.

Pozitívan értékelte Kocziha Tünde, hogy a két városrész, Gerla és Mezőmegyer lakói a három éven belül megépülő új kerékpárút segítségével könnyebben megközelíthetik majd a belvárost. Mint mondta, folyamatosan érkeztek az itt élők részéről a panaszok, ezért is támogatta a soron kívüli közgyűlésen a döntést az iparterületek fejlesztéséhez kötődő beruházásokkal kapcsolatban.

A békéscsabai felsőoktatási intézmény egyházi fenntartásba kerülését üdvözölte, ám ezzel kapcsolatban kritikai észrevételt is tett. Szerinte Herczeg Tamás képviselőnek a főiskola oktatójaként „észlelnie kellett volna a problémát, mégsem tette meg a lépést”. A képviselőnő hozzátette, sok köszönet illeti a városvezetőket, amiért küzdöttek a békéscsabai felsőoktatásért, de közülük is kiemelte a polgármestert, akinek ezt személyesen is megköszönte.

További programok »

FEL