Klasszis átlóval erősített a BRSE

2021. január 18. 10:06 | Papp Ádám Sándor

Katerina Zhidkova személyében egy jelentős nemzetközi tapasztalattal rendelkező játékost igazolt a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE - jelentette be a klub hétfőn reggel.

A 31 éves, ukrán születésű, de azeri válogatott sportoló, aki Challenge Kupa győztes és CEV Kupa döntőben is szerepelt, január első napjai óta készül a békéscsabai csapattal.  Marta Drpa személyében eddig csak egy átló állt Tóth Gábor rendelkezésére, a rájátszás előtt fontos volt ezen a poszton megerősíteni a keretet - indokolják az igazolást.

– Nagy segítséget jelent a napi edzésmunkában Katerina érkezése. Még kell egy kis idő, hogy a megfelelő erőállapotba hozzuk, de nem kérdés, hogy sokat erősödtünk érkezésével – nyilatkozta a BRSE vezetőedzője.

A sportoló a szezon végéig szóló megállapodást írt alá.

– Katerina Zhidkova neve már a korábbi években is ott volt a kívánságlistánkon, nagyon örülök, hogy végre sikerült leigazolnunk. Jelentős tapasztalattal és eredménysorral rendelkező játékos, aki mellette nagyszerű csapatember. Biztos vagyok benne, hogy segítségünkre lesz céljaink elérésében – mondta Baran Ádám, a BRSE elnöke.

A csabai együttes legújabb igazolásával a BRSE TV kedden 20 óra 20 perctől kezdődő adásában láthatnak egy hosszabb interjút. 

További programok »

FEL