Kisvárdára látogat a Békéscsabai Előre NKSE

2021. április 29. 18:15 | Papp Ádám Sándor

Újabb pontok megszerzése reményében lép pályára a női kézilabda NB I 21. játéknapján a Békéscsabai Előre NKSE. A csabai lányok a 9. helyezett Kisvárda otthonában szerepelnek pénteken.

A csabai kézilabdázók legutóbb a Vác vendégeként szerepeltek a hazai pontvadászatban szombaton. Az Előre NKSE azon a mérkőzésen 41:28-as vereséget szenvedett. Szabó Kamilla szerint a Kisvárda ellen mindenképpen csökkenteniük kell a kapott gólok számát.

– Úgy gondolom, hogy a védekezés lesz a kulcs ezen a mérkőzésen. A Vác ellen 41 gólt kaptunk, ezt mindenképpen csökkenteni kell ahhoz, hogy legyen keresnivalónk a Kisvárda ellen – fogalmazott a behir.hu kérdésére a Békéscsabai Előre NKSE játékosa.

A Békéscsaba és a Kisvárda legutóbb 2020. október 9-én találkozott egymással az NB I-ben, az Evangélikus Sportcsarnokban. Az összecsapás 32:24-es vendég sikerrel ért véget. A Kisvárda jelenleg a tabella 9. helyén áll és már szinte biztos tagja lesz az elsőosztálynak a 2021/22-es idényben.

– A Kisvárdának nagyon kemény védekezése van és kiváló kapusokkal rendelkezik, ezért mindenképpen egy masszív, kemény védekezésre számítunk tőlük. Nagyon erősek a távoli lövések zónájában, jó átlövőik vannak. Nagyon kemény mérkőzésre számítunk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy sikeresek legyünk – emelte ki Vida Gergő vezetőedző.

A Kisvárda – Békéscsabai Előre NKSE bajnoki összecsapás pénteken 18 órától kezdődik.

További programok »

Sport

Győrött álltak helyt a békési kajakosok és kenusok

A hosszú hétvégén több mint kétezer versenyző evezett a rajthoz a Mosoni-Dunán. A pénteki, esősebb időjárás után szombaton és vasárnap már napsütéses időben mérhették össze tudásukat a felnőtt és ifjúsági versenyzők, valamint a serdülő, kölyök és gyermek korosztályokban indulók.
08:20
FEL