A Ferencváros ellen hangolódik a bajnokság hátralévő részére az Előre NKSE

2021. április 2. 08:14 | Papp Ádám Sándor

A második helyezett Ferencváros ellen folytatja az NB I küzdelmeit a Békéscsabai Előre NKSE együttese szombaton. Vida Gergő csapatának célja a tisztes helytállás, valamint a felkészülés az előttük álló, alsóházi riválisok elleni mérkőzésekre.

A csabai kézilabdázók legutóbb március 27-én szerepeltek hazai környezetben, amikor Kelet-Magyarország legnagyobb kézilabda rangadóján a Debrecen együttesét fogadták. A mérkőzés a vendégek 30:23-as sikerével zárult. A csabai lányok legközelebb a Bajnokok Ligájában szereplő Ferencvárost fogadják, akik ellen az a céljuk, hogy különböző játékelemeket gyakoroljanak.

– Válogatott játékosok ellen fogunk játszani, ezért minden szempontból csak tanulni tudunk tőlük. Arra számítunk, hogy hatalmas irammal jönnek majd ránk. Elsősorban a visszarendeződésünkön lesz a hangsúly, de minden játékelemben fejlődni szeretnénk – mondta Csepregi Anita.

A csabaiak vezetőedzője kiemelte: szombati mérkőzésük hasznos felkészülés lesz az MTK Budapest elleni találkozóra, ahol szeretnének pontot szerezni a fővárosi riválissal szemben.

– Azt gondolom, hogy a Ferencváros elleni mérkőzés kiváló felkészülés lehet az MTK ellenire, hiszen hasonló stílusban játszik a két csapat, bár minőségben nagyobb játékerőt képvisel az FTC. A ferencvárosi iskolából jön mindkét edző, ezért hasznosan fel tudjuk használni ezt a találkozót, a jövőhét szerdai MTK elleni meccsünk előtt – fogalmazott Vida Gergő.


A Békéscsabai Előre NKSE – Ferencváros bajnoki mérkőzés szombaton 16 órától kezdődik. A találkozót élőben közvetítjük a 7.TV-n, valamint a behir.hu online felületein.

 

További programok »

FEL