Kick-box diákbajnokság Békéscsabán

2017. március 23. 09:14 | Mikóczy Erika

 

Idén ismét a Békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület kapta meg az Országos Kick-box Diákbajnokság és Utánpótlás Csapatbajnokság rendezésének jogát.

Ez az esemény és ez az év kiemelt jelentőségű az egyesület életében, hiszen a Békéscsabai Lakótelepi SE idén ünnepli megalakulásának 35. évfordulóját.

A rendezvény – amellett, hogy a csabai és megyei sportolóik ismét megmérettethetik magukat – remek alkalom arra, hogy megünnepeljék és köszöntsék azokat az egykori, jelenlegi és leendő sportolókat, edzőket, szülőket, támogatókat, Békéscsaba városát és minden sportszerető embert, akik egyesület 35 évének részesei voltak.

A verseny a hazai kick-box élet legrangosabb diáksport eseménye. Jelentőségét növeli, hogy válogató ranglista verseny is, vagyis az itt szerzett ranglista pontok jelentősen befolyásolják az őszi, Macedónia fővárosában, Skopjeban megrendezendő Utánpótlás Kick-box Európa-bajnokságra történő kijutást. Jó néhány súlycsoportban várhatók nagy csaták, illetve szép számmal indulnak korosztályos világ- és Európa-bajnokok, érmesek. Küzdelmeik minden bizonnyal kemények, látványosak, gyorsak és izgalmasak lesznek.

Szeretettel várnak a rendezők minden sportolót és szurkolót március 25-én a békéscsabai városi sportcsarnokban, ahol a tervek szerint aznap 10 órakor kezdődik a verseny az ünnepélyes megnyitóval.

 

További programok »

FEL