Kézilabda: Új időpontban a csabaiak Kispest elleni bajnoki mérkőzése

2021. november 25. 09:00 | Papp Ádám Sándor

A Békéscsabai Előre NKSE - Kispest NKK NB I/B-s bajnoki mérkőzést nem az eredetileg kisorsolt 2021. november 27-i időpontban, hanem 2022. január 8-án, szombaton 17 órai kezdettel játsszák le a csapatok – írja közleményében a csabai klub.

Mint azt részletezik, a halasztás oka, hogy a békéscsabaiak játékosa, Kukely Anna a találkozó eredeti időpontjában a junior válogatott edzőtáborában a dán nemzeti csapat ellen lép pályára, így a Magyar Kézilabda Szövetség hozzájárult a másodosztályú találkozó későbbi időpontban történő lejátszásához.

A mérkőzés helyszíne az új időpontban nem a Békéscsabai Városi Sportcsarnok, hanem az evangélikus gimnázium sportcsarnoka lesz, miután a szakemberek az előbbi helyszínen 2022. január első heteiben végzik el a parketta lakkozását.

További programok »

Sport

Szarvas Szancsó János az új Auróra klip egyik főszereplője

Tagja volt az 1988-as kupagyőztes, valamint az 1994-es bajnoki 3. helyezett csabai Előrének. 1996 és 2000 között Győrött focizott. Szarvas Szancsó most egy újabb arcát mutatja meg: főszerepet játszik a Győri Auróra zenekar Helló, szia! klipjében. (Sportban, rakkenrólban feketepont jár a magázódásért.)
15:35
FEL