Kézilabda: Komáromban folytatja a Békéscsabai Előre NKSE

2022. április 1. 17:38 | Papp Ádám Sándor

A 6. helyezett Komárom otthonában folytatja a női kézilabda NB I/B felsőházi rájátszását szombaton a Békéscsabai Előre NKSE. Papp Bálint együttesének célja, hogy újabb győzelemmel megerősítse listavezető pozícióját.

A Békéscsabai Előre NKSE legutóbb március 26-án lépett pályára hazai környezetben, amikor a 4. helyezett Pénzügyőrt fogadta. Papp Bálint csapata felülmúlta a várakozásokat és fölényesen, 15 gólos különbséggel győzte le a fővárosi együttest. A viharsarkiak szombaton a 6. helyezett Komárom csapatához látogatnak.

– Rutinos játékosaik vannak, úgy gondolom, hogyha azt a tempót tudjuk diktálni, amit a legutóbbi hazai mérkőzésen, azt a jó védekezést és azzal párosul egy jó kapusteljesítmény, akkor úgy gondolom, hogy bármi lehet a mérkőzésen – fogalmazott Szögi Tímea.

A Békéscsabai Előre NKSE 20 megszerzett pontjával vezeti az NB I/B felsőházi tabelláját, míg a Komárom 10 ponttal a 6. helyen áll. A csabai lányok célja, hogy egy újabb győzelemmel megerősítsék első helyüket a táblázaton.

– Ugyanúgy készülünk erre a mérkőzésre is, természetesen a fókuszban vannak azok a meghatározó, rutinos játékosok, akik a Komárom csapatát alkotják. Mindenképpen azt szeretném, hogy a csapat azzal a mentalitással és motivációval lépjen pályára, ahogy itthon is tette. Ez az egyik ereje a gárdánknak, hogyha a motiváció és hátul a stabilitás megvan, akkor tudunk könnyű gólokat lenni, úgy van esélyünk idegenben a győzelemre – emelte ki Papp Bálint vezetőedző.

A Komárom VSE – Békéscsabai Előre NKSE másodosztályú mérkőzés szombaton 17 óra 30 perctől kezdődik.

További programok »

FEL