Kézilabda: A csabaiak korábbi edzője Érden folytatja

2020. május 29. 12:19 | Kovács Dávid

Horváth Roland 2017 novemberétől a félbeszakadt szezon végéig irányította a Békéscsaba NB I-es női együttesét.

A szakember Siófokról érkezett a békési megyeszékhelyre és a 12. helyen zárta a szezont, majd a következő idényben is bennmaradt a csabaiakkal az élvonalban. Az Előre NKSE a félbeszakadt szezonban a 13. helyen végzett, de a szövetség döntése értelmében a következő szezont is az élvonalban folytathatja. A csabai egyesület május elsején jelentette be, hogy Horváth Roland helyett a Debrecenből érkező Vida Gergő lesz az új vezetőedző.

A pécsi születésű szakember a 2020/2021-es szezont már az Érd kézilabda csapat vezetőedzőjeként folytatja, célja, hogy egy olyan erős csapatot alakítson ki, amely garantálja az NB I-ben maradást – jelentette be közösségi oldalán a Pest megyei klub.

- Érd városa megérdemli a kézilabdát, a szurkolók és a lakosok szeretik a sportot, ez a mindennapokban is érződik. Nem lesz könnyű feladat, hiszen a nulláról kezdjük a szezont, kb. 14 új játékosnak kell összeszoknia, ehhez türelem, kitartás és biztatás kell mindenki részéről, de foggal-körömmel fogunk harcolni az NB I-ben maradásért – fogalmazott Horváth Roland, akinek munkáját Gridnyeva Szvetlana kapusedző és Maurer Szandra erőnléti edző segíti.

 

További programok »

Sport

FEL