Kézilabda: Távozott Érdről a korábbi csabai edző

2023. január 13. 15:14 | Kovács Dávid

A női kézilabda NB I-ben szereplő Érd női kézilabdacsapata közös megegyezéssel szerződést bontott vezetőedzőjével, Horváth Rolanddal – jelentette be a Pest megyei klub csütörtökön.

Az érdiek eddigi tíz bajnokijukon egyszer győztek, szerdán a Budaörstől kaptak ki hazai pályán, pedig nagy szükségük lett volna a győzelemre, hogy ellépjenek a tabella utolsó helyéről.

Horváth Roland távozását saját honlapján és közösségi oldalán erősítette meg a klub csütörtökön.

– Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy tegnap NB I-es csapatunk vezetőedzője, Horváth Roland felajánlotta a lemondását, amelyet klubunk vezetősége elfogadott, így a szakember közös megegyezéssel távozik Érdről – áll az egyesület honlapján.

A csapat edzői feladatait Maurer Szandra veszi át az új vezetőedző kinevezéséig. A gárda egy hét múlva, január 20-án éppen alsóházi riválisa, a EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE otthonába látogat.

 

További programok »

Kézilabda

Kézilabda: Nem használhattak megafont a szurkolók, majdnem félbeszakadt a meccs

Mint ahogy beszámoltunk róla, az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE négy góllal kikapott az MTK Budapest otthonában a női kézilabda NB I hétvégi fordulójában. A csabai csapatot elkísérő szurkolók beszámolója alapján a találkozón versenybíróként tevékenykedő Vattay Gergely megtiltotta a megafon használatát, pedig ezt nem tiltja szabály. A Békéscsaba Fans szurkolói oldal közleményt adott ki a történtekkel kapcsolatban, amelyet az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.
2023. március 19. 20:20
FEL