Kézilabda: 11 gólos csabai vereség Kisvárdán

2021. április 30. 20:03 | Papp Ádám Sándor

A Kisvárda otthonában folytatta a női kézilabda NB I küzdelmeit a Békéscsabai Előre NKSE együttese. A csabai lányok péntek este 31:20-as vereséget szenvedtek a szabolcsi együttestől.

A hazai együttes találatával kezdődött a felek szezonbeli második összecsapása. A csapatok fej-fej mellett haladtak egészen a 10. percig, 5:5-ös állás után azonban a Kisvárda meglépett. A 25. minutumban a szabolcsi együttes 5 góllal vezetett. Az utolsó 5 percben már csak egy találat esett, így 15:11-es állással mentek az együttesek a szünetre.

A Békéscsaba bent maradt az öltözőben, miután a vendég együttes gólképtelen volt a második félidő első 10 percében. A Kisvárda tovább növelte előnyét, a 42. percben Udvardi Laura találatával már 21:11 volt az állás. A viharsarki együttes 4 gyors találattal kozmetikázott az eredményen. A végjáték azonban a hazaiaké volt, akik kemény védekezésüknek és jó helyzetkihasználásuknak köszönhetően 31:20-ra nyerték meg a mérkőzést.

A Kisvárda sikerével fellépett a tabella 8. pozíciójára, míg az Előre NKSE továbbra is a 14. helyen áll. A csabai lányok legközelebb az Alba Fehérvár KC csapatát fogadják május 7-én, pénteken 18 órától, a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

További programok »

FEL