Képzési lehetőségeket kínál a Békéscsabai Szakképzési Centrum

2022. január 20. 10:29 | Csiffáry Zsuzsanna

A Békéscsabai Szakképzési Centrum számos képzési lehetőséget kínál a pályaválasztás előtt álló vagy a már végzettséggel rendelkező diákoknak – fogalmazott az intézmény főigazgatója a kedden megtartott sajtóreggelin. Mucsi Balázs azt is közölte, hogy az intézmény vezetése egy helyi céget kért fel arra, hogy segítsen bemutatni az iskolában zajló munkát.

A békéscsabai vállalkozás egyik célja, hogy minél több információt juttasson el a pályaválasztás és az érettségi előtt álló diákokhoz, illetve szüleikhez – fogalmazott a cég ügyvezetője. Kiss László kiemelte, hogy a szakképzési centrummal való együttműködés részeként abban szeretnének segíteni, hogy az intézmény országosan is elismert legyen.

– Az erőforrások felhasználásával, a megfelelő célcsoport szegmentációval sokkal eredményesebb tud lenni a beiskolázási kampány. Ha mérhetővé tesszük és megfelelő vonalvezető mentén hajtjuk végre a célkitűzést, akkor az eredményorientáltság gondolata fizikai valójában is meg tud valósulni – fogalmazott Kiss László, a Pearl Marketing and Management Kft. ügyvezetője. 

A Békéscsabai Szakképzési Centrum főigazgatója elmondta: az a céljuk, hogy minél többen megismerjék az intézményben zajló képzéseket. Mucsi Balázs hozzátette, hogy a marketingstratégia részeként főként az általános iskolák tanulóit, az érettségiző diákokat és az intézmények oktatóit célozták meg.

 

Galéria

 

További programok »

FEL