Kaposi László indul a választásokon, de már nem DK-s színekben

2019. augusztus 23. 15:46 | Sipos Gábor

Független jelöltként indul a korábban a Demokratikus Koalíció (DK) színeiben politizáló Kaposi László. A képviselő pénteken jelentette be, hogy kilépett a baloldali pártból. Az október 13-i választáson már egyénileg, függetlenként méretteti meg magát a békéscsabai 3-as számú választókörzetben.

A képviselő a békéscsabai Lencsési lakótelepen, a Gyöngy presszóban sajtóbeszélgetésen arról tájékoztatott, hogy a párton belüli, személyi ellentétek miatt két lehetősége volt: vagy nem indul az önkormányzati választáson vagy független képviselőként teszi meg. Ez utóbbi mellett döntött.

– Azt gondolom, hogy páran ezt kívánják tőlem: azok, akik már jobban megismertek a környéken. Öt éve kezdtem ezt a munkát, teljesen új volt ez számomra – nyilatkozta Kaposi László

A 2014-es önkormányzati választásokon kompenzációs listán bejutott képviselő nem szeretne találgatásokba bocsátkozni a választások kimenetelét illetően. Mint fogalmazott, eléggé színes lesz a mezőny, véleménye szerint a szavazatok négy-öt felé oszlanak majd.

További programok »

FEL