Jubileumi, 100. adására készül a BRSE TV

2020. december 21. 06:35 | Papp Ádám Sándor

100. adására készül a BRSE TV, a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület és a Békéscsabai Médiacentrum közös röplabda magazinja. A műsor jubileumi részét december 22-én, kedden 20 óra 20 perctől láthatják.

Több tízezer megörökített pont, több ezer interjú, száz adás, egy sportegyesület - ezek a számok jellemzik a BRSE TV sportmagazin elmúlt öt évét. Molcsányi Rita már a műsorszám indulása óta közel állandó szereplője a magazinnak és a békéscsabai nevelésű játékos több száz forgatáson vett már részt.

– Szerintem mindenkiben azok maradnak meg, amikor egy-egy nagy mérkőzés után készültek interjúk, hiszen azokat a legjobb feleleveníteni. Ezek a dolgok azok, amikre a legjobb visszaemlékezni – fogalmazott a csabaiak liberoja.

A BRSE TV első epizódját 2016. március 22-én láthatták a nézők. Baran Ádám klubelnök elmondta: szerettek volna egy olyan magazinműsort létrehozni, amely exkluzív tartalmakkal szolgál szurkolóik számára.

– Ez egy olyan partner nélkül, mint a Békéscsabai Médiacentrum nem működött volna. Volt már együttműködési megállapodásunk és úgy érzem, hogy a BRSE TV-vel, mint a magyar röplabdázás első ilyen jellegű magazinműsorával sikerült egy szintet lépnünk és immár hónapról hónapra láthatják az érdeklődők, hogy mi folyik a színfalak mögött – fogalmazott az egyesület vezetője.

A sportmagazin a 7.Tv műsorszámai közül az egyik legnagyobb nézettségű adások egyike – fogalmazott a Békéscsabai Médiacentrum ügyvezetője.

– Televíziónkban az egyik legnépszerűbb műsor a BRSE TV, illetve az élő közvetítések közül is kimagaslik a röplabda iránti érdeklődés. A számok alapján is elmondható, hogy nézőink is nagyon kedvelik és szeretik ezt a sportágat – emelte ki Diós Zsolt.

A BRSE TV 100. adásában a csabai lányok aktuális mérkőzéseinek történései mellett bemutatjuk a csapat új igazolását, valamint visszatekintünk az elmúlt műsorok legemlékezetesebb pillanataira is. A BRSE TV jubileumi adása kedden 20 óra 20 perckor kezdődik a 7.Tv-n!

 

További programok »

FEL